четвртак, 10. јул 2014.

Igokea stvara spoj iskustva i mladosti

Vlada Jovanović je ostao na klupi Igokee, za odmah je krenuo u sklapanje igračkog mozaika a narednu sezonu.

Prve želje aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine i učesnika regionalne lige su bivši igrači kluba, Nebojša Joksimović i Miloš Komatina. Joksimović je prošle sezone nosio dres ljubljanske Olimpije, dok je Komatina branio boje podgoričke Budućnosti.

Pomoćni trener Igokee rekao je da će se stvaranje ekipe provoditi u tri faze. U prvoj fazi će se razgovarati sa igračima koji su trenutno u klubu a koje bi Jovanović volio imati u ekipi i naredne sezone. U drugoj fazi na probu će doći mladi i taletnovani igrači iz okruženja među kojima su i neki omladisnki reprezentativci svojih država. U poslednjoj, trećoj fazi, ekipu bi trebala pojačati dva ili tri iskusna igrača koja će mnogo značiti veoma podmlađenoj ekipi.

Igrači kojima će biti ponuđeni novi ugovori su Goran Gajević, Uroš Bunić, Draško Knežević i Aleksandar Radukić. Lista potencijalnih pojačanja broji 25 imena, a poslednju riječ imaće šef stručnog štaba, Vlada Jovanović.

Nezvanično, postoji mogućnost da tridesetpetogodišnji Siniša Štemberger odigra još jednu sezonu, u dresu Aleksandrovčana.

Нема коментара:

Постави коментар