уторак, 12. август 2014.

Gatarić: Pomoć nam je neophodna

DERVENTA - Novi prvoligaš Tekstilac generalnu probu pred start nove sezone imao je u Krupi na Vrbasu, gdje je izgubio od domaće Krupe rezultatom 2:0. Ova utakmica je trebala biti odigrana u Derventi, ali zbog  poplavljenog stadiona Tekstilca, Krupa je bila domaćin.

Najveći problem za igrače i rukovodstvo kluba predstavlja prekid kontinuiteta priprema koje su u završnoj fazi. Pitanje gdje će Tekstilac nastaviti sa radom ostaje da se riješi.

Prvenstvo počinje sljedeceg vikenda kada je Tekstilac gost u Gradišci a svi zaposleni u klubu pokušavaju osposobiti glavni teren za premijerno prvoligaško predstavljanje u Derventi 23. avgusta, kada u goste dolazi Proleter iz Teslica.

- Najvažnije je da smo poslije katastrofe koja nas je po drugi put zadesila u nekoliko mjeseci, smogli snage i volje da  se okupimo i nastavimo sa radom. Biće teško, sve je poremećeno a sredstva namijenjena za normalne pripreme pred prvenstvo moraćemo usmjeriti u sasvim drugom i neočekivanom smjeru. Ova poplava je težak finansijski atak na naš krhki budžet. Pomoć nam je neophodna, istakao je Bojko Gatarić, predsjednik Tekstilca. 

Čedo Babić

Нема коментара:

Постави коментар