уторак, 29. април 2014.

PFL Doboj: Pljusak golova


FK Budućnost, Gornja Slatina - proljeće 2014.

DOBOJ - Proteklo, 22. kolo u Područnoj fudbalskoj ligi Doboj, igrano je u veoma teškim vremenskim uslovima zbog kiše i nakvašenih terena. Međutim, loši uslovi nisu omeli raspoložene strijelce da na sedam susreta postignu čak 35 golova od čega su u Jakešu i Dubici golmani savladani po osam puta.

Loše rezultate iz prethodnih nekoliko kola Jakešani su popravili u susretu sa gostima iz Osinje koje su častili sa pet golova, iako je njihov golman tri puta savladan. Međutim, ništa ljubazniji nisu bili i Dubičani koji su potopili Ukrinu sa pola tuceta golova.

Brođani su svega tri dana bili lideri na tabeli jer su morali u Kladarima da polože oružje pred domaćinom što je iskoristila Budućnost i ubjedljivom pobjedom nad "hajducima" ponovo preuzela lidersku palicu.

U Sijekovcu strijelci domaće ekipe natjerali su golmana Sloge da četiri puta kapitulira, a ista sudbina zadesila je i goste iz Kruškovog Polja u Dubici. Jedini bod u gostima uspjeli su da osvoje fudbaleri iz Kakmuža koji su u Crkvini pružili dobru igru i produžili nadu da u narednim kolima "fenjer" predaju nekoj drugoj ekipi.

Rezultati 22. kola:
Crkvina: Crkvina - Zvijezda (K) 1:1,
Slatina: Budućnost - Hajduk 4:1,
Dubica: Bratstvo - Ukrina 5:3,
Sijekovac: Zadrugar - Sloga (DP) 4:0,
Jakeš: Sloga - Borac (O) 6:2,
Dobrinja: Mladost - Zvijezda (KP) 4:1,
Kladari Gornji: Kladari Gornji - OFK Polet 1926 2:0.

Tabela: Budućnost 38, Polet 1926 (-1) 36, Zadrugar34, Kladari G., Sloga (DP) 31, Crkvina 30, Mladost, Bratstvo 29, Sloga (J), Ukrina 28, Zvijezda (KP) 27, Borac 26, Hajduk 24, Zvijezda (K) 23 boda.


Slobodan Babić

Нема коментара:

Постави коментар