среда, 23. јул 2014.

"Lokosi" upalili motore

FK Lokomotiva Brčko
BRČKO - Fudbaleri Lokomotive iz Brčkog, člana Druge lige RS, grupa "istok" vrijedno treniraju već sedam dana na svom stadionu. Gotovo da i nije bilo odmora za fudbalere, koji su opstanak obezbjedili tek u baražu sa Guberom iz Srebrenice, gdje su Brčaci ostvarili dvije pobjede.

- Kompletne pripreme će biti obavljenje u Brčkom i zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema. Planiramo da do početka nove sezone, kada putujemo u goste Famosu, odigrano šest ili sedam pripremnih utakmica. Naš cilj je da u novoj sezoni budemo među prvih pet ekipa. Novi fudbaleri u našim redovima su: Eldar Jašarević (Jadran Gunja, Hrvatska), Danijel Ilić (OFK Brezik), povratnik Dino Jusufović i Kinez Yang Wenjie. Očekujemo da u narednim danima dobijemo još 2-3 nova fudbalera. Iz naših redova su otišli: Ibrahović (Polet Palanka), Grubešić (Ilićka 01) i Zendeli (Dizdaruša), kaže Vedran Banjanin, šef stručnog štaba Lokomotive iz Brčkog.


Na pripremama Lokomotive nalaze se sljedeći fudbaleri: Ilišković, Panić, Subotić, Mi. Bojić, Ml. Bojić, Bošković, Cvijanović, Se. Ćumurović, Jašarević, Sa. Ćumurović, Jokanović, Marković, Marić, Jovičić, Jusufović, Nukić, Trujić, Tursunović, Ilić i Yang Wenjie.

Vojo Sajlović

2 коментара:

  1. Анониман23. јул 2014. 17:02

    Vi bolje odma sami da istupite iz lige,jer ste duzni bodova ne znate vise ni sami koliko,plus ste najgora ekipa. Samo cekam kad cete poceti da kukate saopstenjima. Najgora ekipa i najgora uprava.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24. јул 2014. 20:49

    Sta pricas ti...veze nemas. Kome je to Lokomotiva duzna bodove? Mozda nije neka ekipa, ali duzna nikom nije sigurno. Stvarno mi nisu jasni kompleksasi koji samo postaju na vijestima ekipa koje ne podnose...pisi o svojim miljenicima, oni su mnogo bolji od Lokomotive. Ziv bio i srecno.

    ОдговориИзбриши