субота, 31. мај 2014.

Savladati Hercegovce

MODRIČA - Modriča Maxima ima plan da u preostala dva kola ostvari dva trijumfa. Međutim, neće biti lako ako se zna da je u dugoj pauzi zbog poplava, tim pretrpio drastične izmjene. Finiš sezone igraće se bez Darka Rokse, Igora Nedeljkovića, Zorana Milovca, Nenada Lazareskog, po svemu sudeći i Zorana Rajovića i Milorada Resanovića.

I trener Marko Stojić podnio je ostavku. Novi strateg Modričana, Drago Svitlica, kaže da njegov tim juriša na pobjedu.

- Po svemu sudeći, ispali smo iz Prve lige. Međutim, do kraja šampionata hoćemo da odigramo korektno, ljudski i pošteno. Momci koji se suprostave Hercegovcima imaju zadatak da ih savladaju. Nastupićemo rasterećeno, nema se šta izgubiti. Mislim da se možemo suprostaviti rivalu. Poštujemo ih, ali gledaćemo da ih savladamo - kaže Svitlica.

Od "stranaca", samo je Nenad Nastić u timu. On je fudbalsku Modriču "kupio" profesionalnim odnosom i ljudskom dobrotom. Uz Zorana Rajovića, za koga se još ne zna da li će igrati protiv Gačana, glavna je poluga tima.

- Trebamo dati sve od sebe da pobijedimo rivala. Imamo dosta mladih igrača u koje vjerujem da imaju snagu, želju i motiv da se dokazuju i da takvim izdanjem zabilježimo pobjedu. Vjerujem da su i ljubitelji fudbala uželjeli se prvenstvenih utakmica i da će u velikom broju doći da nam pomognu - poručio je Nastić.

MODRIČA MAXIMA: Petrović, R. Prljeta, Vidaković, Vujanić, Kostadinović, Milaković, Lukić, Nastić, Savić, Radić, Kojić. Trener: Drago Svitlica.

Slađan Jeremić

Нема коментара:

Постави коментар