субота, 31. мај 2014.

Komšije prve čestitale

ZVORNIK - Komšije iz Donjeg Šepka su prve čestitale ulazak Drine u Premijer ligu i odnele zasluženo jedan bod, koji im je definitivno obezbjedio opstanak u Prvoj ligi.

Utakmica je bila veoma živa i dinamična, ali bez nekih velikih prilika. Dvije ponajbolje šanse viđene su u prvih 15 minuta. Prvo su gosti zapretili u 6. minutu, kada je iz dobre akcije Jevtić šutirao sa pet metara malo iskosa sa lijeve strane ali je Maksimović odbranio njegov udarac. U 15. minutu Nikolić je oprobao svoj šut sa nekih desetak metara, ali se istakao golman gostiju Ružić.

U nastavku se igralo dosta zatvoreno sa obe strane. Treba pomenuti poluprilike Rustemovića i Đurića za Drinu u 51. i 78. minutu i šut Jovanovića u 56. minutu za goste nakon centaršuta Erića, ali je lopta otišla iznad prečke.

DRINA (Z) - NAPREDAK 0:0

Stadion: Drine, Zvornik.
Gledalaca: 600.
Sudija: Miloš Gigović (Gradiška).
Žuti kartoni: Ivanović, Kikić, Vasić (Drina),  Atanacković, Perić, Jovanović, Jevtić (Napredak).

DRINA: Maksimović, Rustemović, Ivanović, Milošević, Đurić, Kikić, Nikolić (od 34. minuta Lazić), Vasić (od 82. minuta Nikolić), Lazarević, Ikić (od 72. minuta Stevanović), Jokić. Trener: Dragan Mićić.

NAPREDAK: Ružić, Đukanović, Erić, Gutalj, Karić, Atanacković, Perić (od 90. minuta Mijailović), Milutinović, Jovanović, Pajić (od 85. minuta Zarić), Jevtić (od 86. minuta Vasiljević). Trener: Zoran Vasiljević.

Igrač utakmice: Vlado Ivanović (Drina).

Drago Gajić

Нема коментара:

Постави коментар