петак, 11. април 2014.

Šamčani ciljaju pobjedu


Mladen Lukić, kapiten Borca iz Šamca

ŠAMAC - Htio bi Borac do prvog gostujućeg trijumfa u ovoj sezoni, ali "rudari" iz Ugljevika rasterećeno ulaze u svaku utakmicu i mnoge protivnike su ovog proljeća poprilično namučili. Svjesni su u Šamcu da im neće biti lako stići do pobjede, ali ako žele priključak za klubovima koji prave kombinacije, svoje računice oko opstanka, moraju kući donijeti tri boda.

- Svega smo mi toga svjesni. Idemo u Ugljevik da igramo, da se zahvalimo domaćinu na, nadam se, korektnosti. Neka pobijedi ko bude bolji. Vjerujem da smo to mi u ovom času. Naravno, bilo bi veliko čudo da smo konačno kompletni. Izostaje Perica Maksimović zbog povrede, a pod velikim znakom pitanja je i Bojan Spasojević, naš napadač. Ipak, ako budemo igrali kao protiv gatačke Mladosti, mislim da možemo u Ugljeviku da se radujemo. Bliži smo trijumfu - poručuje Predrag Lukić, trener Borca.

Mladen Lukić, kapiten "crno-bijelih" , takođe je optimista.

- Klub koji želi opstanak, treba pobjeđivati i na strani. Sada nam se pruža prilika za trijumfom. Nećemo je olako propustiti. Međutim, opreza nikada dosta. Idemo da maksimalno profesionalno odigramo ovu utakmicu, da respektujemo nekadašnjeg premijerligaša, a da kući ponesemo bodove. Biće to java od sna, stvarnost, a ne mašta - kaže Mladen Lukić.

BORAC: Smajić, Curaković, Đaković, Lukić, Galešić, Koprivica, Milićević, Radulović, Brčkalić, Arsić, Đorić. Trener: Predrag Lukić.

Slađan Jeremić

1 коментар: