петак, 11. април 2014.

Samo trijumf protiv Drine


Milorad Resanović, fudbaler Modriča Maxime

MODRIČA - U Modriča Maximi je situacija kada se mora. Da, tada je i najteže, ali Modričani su ovog proljeća gubili bodove gdje se tome najmanje moglo nadati. Kažu, skupa je pamet koja se iskustvom plaća, pa će "žuto-plavi" na sopstvenim greškama učiti lekcije i, žele li opstanak, rušiti sve prepreke.

Zimus je angažovano nekoliko igrača koji su na papiru fudbalska imena. Međutim, na terenu nisu pokazali ni mrvicu ranije stečene slave. I ona je prolazna, kao sve u životu.

- Od imena i slave se ne živi. Živi se od svakog narednog trenutka. Svjesni su moji igrači šta nam ova utakmica znači. Mi je moramo pobijediti. Sve drugo nas direktno vodi u niži rang takmičenja. Volio bih da se radujem sa igračima po završetku utakmice. Samo o tome razmišljam. Višegrađani nisu slučajno na drugom mjestu, ali mislim da imamo kvalitet potreban da ih srušimo - kaže Marko Stojić, trener Modričana.

U tim se, nakon "žutice", vraća Milorad Resanović. Izostaje povrijeđeni Aleksandar Milaković, dok iskusni Nenad Nastić pauzira zbog isključenja u Janji.

- Igraćemo pod jakim psihološkim pritiskom. Neće nam biti lako, ali nemamo izbora. Valja dobro zapeti, dati posljednji atom snage i pobijediti. Mislim da smo dorasli tom ostvarenju i da će nam navijači doći u velikom broju da nam pomognu. Vjerujem da će i suđenje biti pošteno. Dakle, od nas samih sve će da zavisi. Ubijeđen sam da osvajamo tri jako važna boda - rekao je Resanović.

MODRIČA MAXIMA: Petrović, Kostadinović, Vidaković, Vujanić, R.Prljeta, Lukić, Resanović, Roksa, Nedeljković, Rajović, Milovac. Trener: Marko Stojić.


Slađan Jeremić

Нема коментара:

Постави коментар