петак, 11. април 2014.

Jevrić: Ovjeriti dobru igru iz Travnika

Dušan Jevrić
VELIKA OBARSKA – Mladost će u nedjelju na Gradskom stadionu ugostiti ekipu Viteza koja je pregrmila sve dileme oko opstanka u Premijer ligi BiH. Bijeljincima će ovo biti utakmica u kojoj će morati igrati na gol više u koliko žele osigurati svoj status u borbi za očuvanje premijerligaškog statusa.

U redovima Mladosti vlada veliko raspoloženje pred susret sa Vitežanima, a trener Dušan Jevrić u ovom susretu neće moći računati na požutjelog kapitena Delimira Bajića koji će ovaj susret posmatrati sa tribina.

- Nakon velikog boda osvojenog u Travniku, očekuje nas utakmica sa odličnom ekipom Viteza koju jednostavno želimo da pobjedimo i sa ta tri boda dođemo na korak do konačnog cilja. Znamo da to neće biti laka utakmica, ali ovog proljeća igramo mnogo dobro i svi igrači jedva čekaju nedjelju da još jednom potvrdimo da uz maksimalno angažovanje svih možemo doći do nova tri boda. Hendikepirani smo jer u timu neće biti kapitena Bajića, ali imamo rješenje na toj poziciji, tako da sam siguran da ćemo dobro funkcionisati i u tom dijelu igre - kaže trener Mladosti Dušan Jevrić.

Na zagrijavanju pred utakmicu sa Travnikom povrijedio se prvi golman Bojan Tripić, pa je umjesto njega na gol Mladosti stao izvrsni Perica Novaković koji je briljirao na toj utakmici.

- Tripić se uspješno vratio treninzima i zauzeće mjesto na golu, iako sam veoma zadovoljan kako je rezervni golman Novaković branio na utakmici u Travniku i jedan je od najzaslužnijih za prošlonedeljni uspjeh – tvrdi Jevrić.

Utakmica na Gradskom stadionu u Bijeljini protiv Viteza igra se u nedjelju sa početkom u 16:30. časova.

Igor Đ. Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар