среда, 30. април 2014.

OFK Buk preokretom do nove pobjede

OFK Buk, Gornja Bukovica
GORNJA BUKOVICA - OFK Buk, lider Prve Opštinske lige Bijeljina, grupa Zapad ostvario je novu pobjedu. U Gornjoj Bukovici u okviru 16. kola gostovalo je Jedinstvo iz Donje Čađavice a pobjeda je pripala domaćoj ekipi rezultatom 4:1.

Gosti su poveli preko Bože Pelemiša, da bi potom OFK Buk sa četiri gola preokrenuo rezultat i na svoj konto uknjižio nova tri boda. Rezultat je poravnao Velibor Ostojić, a potom su mrežu gostiju tresli Risto Simić, Mladen Petričević i Branko Zelenović.

-  Pred nama je pala i Jedinstvo i sigurnim koracima grabimo ka plasmanu u viši rang. Odigrali smo ukupno 16 utakmica, ostvarili 14 pobjeda i dva neriješena rezultata i još uvijek smo bez poraza. U nedjeljnom susretu sa Jedinstvom nakon primljenog gola, znatno smo bolje zaigrali i sa četiri gola dokazali da smo dosta kvalitetnija ekipa - priča Velibor Ostojić, komandant odbrane OFK Buka.

U narednom kolu izabranike trenera Gorana Đokića očekuje teško gostovanje u Magnojeviću.

- Do kraja prvenstva ostalo je još da se odigra šest kola, a u narednom kolu putujemo u Magnojević, koji ima veoma dobru ekipu. U našem prvom susretu u jesenjem dijelu na našem stadionu, ostvarili smo pobjedu od 5:3, pa se nadam da ćemo da možemo ponovo do trijumfa i da pokušamo do kraja prvenstva ostati neporaženi - rekao je Đokić, trener OFK Buka.

Milan Đorđić

Нема коментара:

Постави коментар