среда, 30. април 2014.

Suspendovan sportski direktor Borca Branislav Krunić



BANJALUKA - Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac podnio je disciplinsku prijavu protiv sportskog direktora Branislava Krunića, što znači i njegovu suspenziju sa ovog radnog mjesta sve dok Disciplinska komisija ne razmotri slučaj i ne donese konačnu odluku.

Već desetak dana se govori o navodnom sukobu u rukovodstvu "crveno-plavih", "čaršija" je, zavisno od toga na čijoj se strani simpatije nalaze, optuživala Krunića da je kriv za "ovo i ono", ili novog direktora Roberta Zrilića, da mu se, iz ko zna kojih razloga, sveti. Sve je kulminiralo nakon subotnjeg poraza Banjalučana na svom terenu u susretu sa Zvijezdom iz Gradačca (1:2), kada je i postalo očigledno da mnoge stvari u klubu ne štimaju.

Konačno, upravni odbor je donio odluku o pokretanju disciplinskog postupka protiv Krunića, a na teret mu se stavlja nekoliko prekršaja.

- U prijavi koju je UO podnio protiv sportskog direktora naveden je njegov nedolazak na posao i neizvršavanje radnih obaveza. Takođe, na dušu mu se stavljaju i loši međuljudski odnosi, tačnije da se sukobio sa većinom trenera i igrača, a na kraju, i da je kod sebe zadržao premije koje su bile namijenjene prvotimcima - istakao je direktor Borca Robert Zrilić.

Ono što je na Gradskom stadionu ovih dana, osim loših igara prvog tima, aktuelno, jeste najavljena izgradnja dva pomoćna terena iza sjeverne tribine, jednog sa prirodnom, a drugog sa vještačkom travom.

- Imali smo proteklih dana nekoliko sastanaka u gradskoj upravi, manje-više smo većinu stvari definisali, ali je gradonačelnik Slobodan Gavranović insistirao na nekim pojašnjenjima, tako da se nadam da bi za desetak dana trebalo da stignu sve dozvole kako bi ti toliko očekivani radovi napokon mogli da počnu - zaključio je Zrilić.

KRUNIĆ: BEZ KOMENTARA!
Suspendovani sportski direktor Borca Branislav Krunić kratko je odgovorio da ne želi da komentariše odluku o suspenziji dok ne dobije rješenje o prijavi u ruke.

- Još uvijek nisam dobio odluku o suspenziji niti disciplinsku prijavu, tako da bi bilo kakvo komentarisanje bilo suvišno. Tek kada dobijem tu odluku, ili još bolje, nakon konačne odluke Disciplinske komisije, oglasiću se sa svojim stavom i viđenjem situacije - naglasio je Krunić.


Press RS

Нема коментара:

Постави коментар