субота, 12. јул 2014.

Uspješan nastup mladih Vlaseničana

VLASENICA - Škola fudbala Vlasenice učestvovala je na turniru za mlađe kategorije 2000/01. godišta koji je održan u Roćeviću. Mladi puleni Vladimira Janjića u konkurenciji osam ekipa osvojili su drugo mjesto, izgubivši u finalu od domaćina Jedinstva 0:2.

- Možemo biti prezadovoljni ostvarenim plasmanom, imajući u vidu da je naša ekipa bila najmlađa na turniru, jer je većina igrača bila 2002. godište. U grupnoj fazi savladali smo Ilićku 01 rezultatom 1:0, te Jedinstvo 2 sa 4:1, dok smo doživjeli poraz od OFK Trnovice 2:3. Plasman u finale smo izborili nakon pobjede u polufinalnom okršaju sa Lokanjem, 2:1. U finalu smo izgubili od domaćina Jedinstva sa 0:2 - rekao je Janjić, trener Vlasenice.

Veliko priznanje iz tabora Vlasenice dobio je Marko Janjušević, koji je izabran za najboljeg igrača turnira.

- Veoma mi prija priznanje da sam izabran za najboljeg igrača turnira u Roćeviću. Trudiću se da što više napredujem, jer mi je velika želja da jednog dana zaigram i za prvi tim Vlasenice, a potom nadam se i u nekom velikom klubu - dodao je mladi Janjušević, koji je bio najbolji strijelac na nedavnom Memorijalnom turniru ''Srđan Tomić'' u Sokocu.

Milan Đorđić

Нема коментара:

Постави коментар