петак, 11. јул 2014.

Otkup ugovora rješenje

ZVORNIK - Fudbaler Sevilje Miroslav Stevanović se još uvijek odmara u Zvorniku s obzirom na to da klub iz Andaluzije želi da ga pošalje na pozajmicu i u narednoj sezoni.

Brzonogi Zvorničanin prošlu sezonu je proveo na pozajmicama u ekipama Elčea i Alavesa, a kako stvari stoje ni u narednom prvenstvu neće nositi dres Sevilje, već će biti posuđen nekom od zainteresovanih klubova. Nekadašnji napadač Drine, Borca i Vojvodine je u posljednjem kolu španske Sekunde stigao do opstanka sa Alavesom, a sada je u potrazi za novim angažovanjem.

- Sezona u španskoj Drugoj ligi je završena prije nešto više od mjesec dana, a ekipa Alavesa je trenirala desetak dana nakon toga. U dogovoru sa upravom Sevilje nisam se pojavio na prozivci koja je bila zakazana za 6. jul, a dobio sam slobodno do 23. jula, kada moram da se javim u klub. Nakon toga biće poznato gdje ću na pozajmicu, a postoji mogućnost da neki od zainteresovanih klubova otkupi deo ugovora. Još uvijek se odmaram, ali radim individualne treninge kako bih što spreminiji dočekao napore koji me očekuju u narednoj sezoni - rekao je Stevanović.

Ovaj fudbaler je prije svjetskog prvenstva redovno bio pozivan u reprezentaciju BiH, ali u Brazil nije otišao.

- Ne bih da pričam o reprezentaciji i rezultatima, a moj cilj je da u predstojećoj sezoni nađem klub u kojem ću biti standardan i tako opet zaslužim poziv, dodao je Stevanović.

Rade Jokić

Нема коментара:

Постави коментар