субота, 12. јул 2014.

Turnir ''Soccer Days Bijeljina 2'' od 8-10. avgusta

BIJELJINA - Škola fudbala za djevojčice i dječake "Soccer kids'' iz Bijeljine organizuje turnir za mlađe kategorije "Soccer days Bijeljina 2", koji će se održati od 8-10. avgusta.

- Prošle godine smo organizovali turnir za dječake na kojem smo imali 30 ekipa. Ove godine se nadamo da će broj ekipa biti mnogo veći, jer smo svojim radom i kvalitetom proširili poznanstva. Turnir se igra 8. 9. i 10. avgusta, kada je i slava našeg grada. Očekujemo ekipe iz Splita, Srbije, Crne Gore, Zlatibora i širom BiH - priča Biljana Petrović, vlasnik Škole fudbala ''Soccer kids Bijeljina''.

Na turniru će biti mnogo prijatnih iznenađenja, a po prvi put nastupiće i djevojčice.

- Pored dječaka, i djevojčice imaće svoju posebnu kategoriju na turniru. Čast će nam biti da ugostimo selektora ženske ''A'' reprezentacije Srbije Suzanu Stojanović, te selektora ženske ''U16'' reprezentacije BiH. Iliju Lučića, a svoj dolazak je najavio i Savo Milošević, nekadašnji proslavljeni fudbaler, koji je inače sa naših prostora - dodala je Petrović.

Prijave ekipa su do 5. avgusta a turnir se održava na terenu Škole fudbala za djevojčice i dječake "Soccer kids Bijeljina" kod Centra za Visoko obrazovanje "UIS".  Kotizacija za muške ekipe je 50 eura, a za ženke ekipe 25 eura.

 Raspored turnira:
- 8. avgust: godišta 2001, 2003 (7+1)
- 9. avgust: godišta 2005, djevojčice 1999. godište i mlađe (7+1)
- 10. avgust: godišta 2002, 2004 (7+1)

Milan Đorđić



Нема коментара:

Постави коментар