субота, 5. јул 2014.

SREĆAN NAM ČETVRTI ROĐENDAN

Sportski portal www.sport-rs.com danas slavi četiri godine postojanja.

Portal je osnovan sredinom 2010. godine i sa radom je počeo 5. jula iste godine, sa ciljem da populariše sport, prije svega fudbal u Republici Srpskoj. Jedini fudbalski portal Republike Srpske, nakon 15 mjeseci uspješnog rada, 3. oktobra je privremeno ugašen, a odlukom RS-Sport Tima odlučeno je da u nešto drugačijem obliku svoj rad nastavi od 1. januara 2012. godine.

RS-Sport najveća je baza fudbalskih informacija u Republici Srpskoj, prati sva dešavanja u svim rangovima takmičenja u kojima učestvuju klubovi iz Republike Srpske, od Premijer lige BiH do Opštinskih i Međuopštinskih liga RS. Na našem portalu možete pronaći informacije o svakoj domaćoj ligi, utakmici, klubu ili igraču, razne tabele, statistike, dijagrame i sl. Cilj portala je da obezbijedi ravnopravno prezentaciju svih liga, klubova i igrača na prostoru Republike Srpske.

Od 2013. godine RS-Sport počeo je sa praćenjem i ostalih sportova, prije svega košarke, rukometa i odbojke. Na stranicama portala mogu se naći rezultati i tabele skoro svih ekipnih sportova koji se igraju na prostoru Republike Srpske. Želja nam je da promovišemo sve sportove i sve klubove, kako naši čitaoci ne bi ostali uskraćeni za informacije o klubovima od najviših do najnižih liga.

U 2014. godini odlučili smo se za kompletan redizajn portala, daleko funkcionalniji i ljepši izgled, koji bi svjetlost dana trebalo da ugleda 1. avgusta.

Naš portal želi da se zahvali svim posjetiocima, prijateljima, sponzorima, ali i ljudima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće - urednicima i dopisnicima, koji su velikim zalaganjem u prethodne četiri godine omogućili da budemo najposjećeniji sportski portal u Republici Srpskoj.

3 коментара:

  1. Анониман5. јул 2014. 14:07

    Odličan posao radite, jedva čekam novi sajt.
    Srećan rođendan! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман5. јул 2014. 16:18

    Sve cestitke i sve najbolje u daljen radu. Sportski pozdrav iz Sokoca!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6. јул 2014. 21:24

    Čestitam jubilej i puno sreće u daljem radu.
    Vi ste maltene jedini koji se uopšte bave lokalnim sportom,tako da je samim tim i vaša odgovornost za svako napisano slovo veća.
    Da znate da imate dosta vjernih čitalaca i u Srpcu,kao i kod svih koji žive sa sportom i za sport u cijeloj RS.Tako da vam slučajno ne pada na pamet da odustajete:)

    ОдговориИзбриши