понедељак, 16. јун 2014.

Sloga u prednosti pred revanš

BANJALUKA - Fudbaleri Sloge su u prvoj utakmici baraža u Banjaluci protiv domaće Krupe odigrali neriješeno 1:1 i tako ostvarili povoljan rezultat pred revanš.

U 12. minutu bilježimo veliku priliku gostiju. Mujčić je šutirao glavom i pogodio prečku, a odbijenu loptu hvata golman domaćih. U toku je bio 28. minut, Malinović se našao sam kao duh u kaznenom prostoru Dobojlija, ali njegov udarac odlazi preko gola. Isti igrač uputio je dobar udarac u 31. minutu, ali bravurozno brani Dado Lukić. U finišu prvog dijela Kruz šutira preko gola.

I u nastavku gledali smo dobar i dinamičan fudbal. U 47. minutu odlično tuče Cvijanović, a efektno brani Lukić. Četiri minuta kasnije na ubacivanje iz kornera reaguje Mujčić, ali njegov šut glavom odlazi preko prečke. U toku je bio 66. minut kada je lopta stigla do Miletića na drugoj strani šesnaesterca, ali on šutira preko gola Vasića. U 73. minutu lijepa akcija gostiju. Asevedo kruz primio je loptu, napravio korak dva i matirao Nenada Vasića za 0:1 i veliku radost gostujućih navijača.

Poslije tog gola bilježimo odličnu priliku domaćih, a izvrsno brani Lukić. Radost gostiju nije dugo trajala, tačnije samo četiri minuta kada je iz gužve iskusni Nenad Studen poravnao na 1:1. Do kraja meča, tačnije u 86. minutu Sloga je imala stopostotnu šansu da dođe u vođstvo. Mahmutović je već bio savladao Vasića, ali je otišao isuviše ukoso, šutirao, a lopta odlazi pored praznog gola. U sudijskoj nadoknadi vremena u kratkom periodu Aleksandar Janković dobio je dva žuta kartona i morao je prijevremena u svlačionicu, pa je Sloga susret završila sa igračem manje.

KRUPA - SLOGA 1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Asevedo Kruz (73), 1:1 Studen (77).
Stadion: Gradski u Banjaluci.
Gledalaca: oko 700.
Sudija: Zoran Grbić (Prijedor).
Žuti kartoni: Vuković (Krupa), Milenković, Janković, Lukić (Sloga).
Crveni karton: Aleksandar Janković (Sloga) u 94. minutu.

KRUPA: Vasić, Vuković, Ducanović, Damjanović, Paštar (od 86. min. Stanojčić), Studen, Vidović, Cvijanović, Mazalica, Malinović (od 72. min. Đukarić), Tomaš (od 58. min. Stojanović). Trener: Slobodan Starčević.

SLOGA: Lukić, Janković, Kovačević, Mujčić, Vuković, Milenković, Fočić (od 90. min. Kršić), Asevedo Kruz, Ristić (od 86. min. Halilović), Miletić (od 72. min. Todić), Mahmutović. Trener: Vedran Sofić.

Igrač utakmice: Edvard Arturo Asevedo Kruz (Sloga).

Nenad Vasić

Нема коментара:

Постави коментар