петак, 2. мај 2014.

Komšijski derbi otklanja sve dileme



MODRIČA - Modriča Maxima i Sloga i tako po ko zna koji put. Samo, sada je susret odluke. Ako domaćin bude slavio, stvara mu se lijepa nada u opstanak, sve drugo je put ka Drugoj ligi.

Komšijski derbi i meč lopta...

- Povrijeđen je kapiten Jovan Vujanić, ali tu su svi ostali. Svi oni svjesni su od kakvog je značaja ovaj meč. Respektujemo rivala koji zna bolje odigrati kod nas nego kod sebe protiv nas. Moji igrači su svjesni da, ako pobijedimo, smiješi nam se baraž za opstanak. Ako odigramo neriješeno ili, ne daj bože, izgubimo, sve je gotovo. Moraju dati 200% svojih mogućnosti, da budu ratnici na terenu kako bismo stigli do trijumfa. Nadam se najboljem - kaže trener Marko Stojić.

Miroslav Vidaković gradi svoj optimizam pred derbi, meč sezone.

- To je, zaista, meč sezone za nas, a u dobroj mjeri i za njih. Jesenas je Modriča bila daleko anemičnija, pa izvukla bod u Doboju. Sada se nadamo boljoj igri i našoj sigurnoj pobjedi. Mislim da imamo bolji tim, da igramo dobro, ali da smo u nekim utakmicama nesrećno gubili bodove, a mučila nas je i realizacija. Sada će biti sve kako valja - kaže Vidaković.

MODRIČA MAXIMA: Petrović, Kostadinović, Vidaković, Nastić, Prljeta, Lukić, Resanović (Nedeljković), Roksa, Lazareski, Milovac, Rajović. Trener: Marko Stojić.


Slađan Jeremić

1 коментар: