петак, 2. мај 2014.

Utakmica za utiske



ŠAMAC - Borac ima male izglede da sačuva prvoligaški status. Sloboda raspolaže minimalnim šansama ua ulazak u Premijer ligu BiH, a oskudni su i sa voljom da stignu do bh. elite. Dakle, meč bez mnogo takmičarskog značaja, ali susret za utiske.

- Povrijeđeni su Raif Smajić, Srđan Curaković, Bojan Spasojević i Dragan Đaković. Ulazimo u ovaj susret kao u svaki drugi. Da igramo fudbal, da ga konzumiramo najbolje što možemo i da pokušamo pobijediti Slobodu. Znamo da će do tog cilja biti teško doći jer tim iz Mrkonjić Grada jedna je od najboljih ekipa u Prvoj ligi RS - kaže Predrag Lukić, trener Borca.

Momak koji zna šta hoće i želi, neko ko ne zna za „ne mogu“ i „neću“, istinski profesionalac, Vlado Koprivica imaće mnogo posla na štoperskoj poziciji.

- Iskreno se nadam da ćemo u toj liniji Ranko Galešić i ja dati svoj maksimum. Nije sramota izgubiti od takvog protivnika, ali zašto da ne razmišljamo i o pobjedi. Jesmo u teškoj poziciji na tabeli, ali nas ne treba sažaljevati, mi nismo za to, mi smo za igru, fer plej, sportsko dostojanstvo. Još će se o Borcu i Šamcu pričati biranim riječima - naglasio je Koprivica.

BORAC: T. Lukić, Milićević, Stanković, Galešić, Koprivica, M. Lukić, Maksimović, Brčkalić, Đorić, Arsić, Jaćimović. Trener: Predrag Lukić.


Slađan Jeremić

Нема коментара:

Постави коментар