среда, 30. април 2014.

Ugljevik domaćin prve finalne utakmice Kupa

Futsaleri Ugljevika proslavljaju gol
UGLJEVIK - U finalu Futsal Kupa BiH, gledaćemo reprizu prošlogodišnjeg finala Futsal Kupa RS, gdje će akteri biti Ugljevik i Tango iz Istočnog Sarajeva, a prva finalna utakmica igra se u petak u Ugljeviku sa početkom u 20,00 časova.

Futsaleri Ugljevika u finale su se plasirali nakon boljeg rezultata u dvomeču sa tbebinjskim Leotarom, dok je ekipa Tanga u polufinalu eliminisala ekipu MNK Zrinjskog.

Branioci ovog trofeja, ekipa Tanga iz Istočnog Sarajeva protivnik je za svaki respekt. Prošlogodišnji prvak RS i BiH, pobjednik Kup- RS i BiH, te učesnik je elitne runde Uefine lige šampiona, svakako da slovi za velikog favorita u finalnom dvomeču.

- Tango je odlična ekipa i veliki favorit za osvajanje Kupa. Međutim, mi ćemo ponovo igrati angažovano, kako bi dostojno reprezentovali nas klub, i našu opštinu. Zbog kartona, bićemo oslabljeni neigranjem najboljeg strijelca kluba Mirka Marinkovića, ali i pored te činjenice vjerujem da će ostali momci iz ekipe dati svoj maksimum na terenu i pred domaćom publikom ponovo pružiti partiju kakvu smo vidjeli u prethodnoj utakmici polufinala sa Leotarom - rekao je trener ugljevičana Ilija Simić.

Milan Đorđić

Нема коментара:

Постави коментар