четвртак, 17. април 2014.

Branjevo: Prekinuti crnu seriju

Fudbaleri Branjeva
BRANJEVO - Fudbaleri Branjeva već sedam uzastopnih kola u Područnoj ligi Birač ne znaju za pobjedu. Nakon dobrog jesenjeg starta i osvojenih sedam bodova, četa Milana Tomića koja je debitant u ovom takmičenju, od mogućih 21 boda osvojila samo dva boda i nakon 12. kola nalaze se na sedmom mjestu sa devet osvojenih bodova.

U narednom kolu Branjevo će imati priliku da pred svojim navijačima prekine crnu seriju, kada im u goste stižu komšije, Budućnost iz Pilice.

- Zaista nemamo sreće da dođemo do te treće pobjede u prvenstvu. Nijedna ekipa nas nije, da kažem nadigrala i zasluženo pobjedila. Smatram da imamo kvalitetnu ekipu koja zaslužuje daleko bolji plasman na tabeli, i nadam se da ćemo do kraja prvenstva popraviti naš bodovni saldo, kako bi naš premijerni nastup u Područnoj ligi Birač popravili. Dolaze nam komšije iz Pilice, gdje smo blagi favoriti i siguran sam da će moji momci dati sve od sebe da dođemo do cijelog plijena. U jesenjem dijelu kao gosti smo njih porazili sa 2:0, pa se nadam da će tako biti i sada - optimističan je Tomić, trener Branjeva.

Milan Đorđić

Нема коментара:

Постави коментар