недеља, 23. фебруар 2014.

Radnik: ''Generalka'' u Brodcu

BIJELJINA - Fudbaleri Radnika konačno su uspjeli da ostvare pobjedu u kontrolnim mečevima i to nad trećeligašem Zvijezdom 09 od 4:0.

Premijerligaš iz Bijeljine je dominirao tokom cijelog meča i samo je bilo pitanje sa koliko će golova prednosti slaviti. Radniku je ovo šesta kontrolna utakmica gdje bruse formu.

- Za razliku od ostalih mečeva, protiv Zvijezde smo odigrali kvalitetno i borbeno, demonstrirajući svoje znanje. Drago mi je što smo u usponu forme, jer smo imali dosta teške pripreme. Prvenstvo se nastavlja za manje od deset dana i mogu da kažem da ga dočekujemo potpuno spremno - istakao je prvotimac Radnika Marko Obradović.

Generalna provjera je danas u Brodcu, gdje će se Bijeljinci sastati sa članom Druge lige Republike Srpske, Jedinstvom iz Brodca.

- Ta utakmica bi trebalo da bude jedan od pokazatelja na kojem nam je nivou forma, kao i putokaz ukoliko ima nekih nedostataka u igri da na njima poradimo do početka proljećnjeg dijela prvenstva. Vjerujem da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo tako nastaviti u borbi za bodove na radost naših navijača - dodao je Obradović.

Igor Đ. Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар