недеља, 17. август 2014.

Radoslav Prljeta donio pobjedu

MODRIČA - Fudbaleri Modriče su na otvaranju sezone drugoligaškog "zapada" savladali Omarsku u susretu koji nije imao nekakvu sadržajnost. 

Trijumf je mio i kada nema ljepote u igri. Toga je bio svjestan Radoslav Prljeta, postigao dva važna pogotka, donio pobjedu svojoj ekipi i nagovještaj da izlazi iz perioda svoje loše igre.

Omarska je bila ekipa koja se nije smjela potcijeniti, a da jeste - možda do trijumfa ne bi ni došlo.

MODRIČA - OMARSKA 2:1 (1:1)

Strijelci: 1:0 R. Prljeta (16), 1:1 Krecelj (35), 2:1 R. Prljeta (56).
Stadion: "Dr Milan Jelić" u Modriči.
Gledalaca: oko 150. 
Sudija: Milan Tadić (Doboj).
Žuti kartoni: Perić,  R. Prljeta, Lukić (Modriča), Da. Romanić, De. Romanić (Omarska).

MODRIČA:  Tripić, Bojić, Perić, Karamanović, Koprivica, Demonjić, N. Prljeta, Radić (od 45. min. Lj .Sarkić), R.  Prljeta (od 89. min. Bajramović), Lukić, Đokić (od 45. min. S. Sarkić).

OMARSKA: Jokić, Da. Romanić, Nišević, B. Romanić, De. Romanić, Panić, Krecelj, Grahovac, Anđić, Malešević, Hrvaćanin (od 63. min. Jaćimović).

Igrač utakmice:Radoslav Prljeta (Modriča).
Slađan Jeremić

5 коментара:

  1. Jeremiću,koji jeftin i neobjektivan izvještaj.Domaćinski,nema šta.No oni koji su bili na meču vidjeli su nezasluženu pobjedu domaćih uz obilatu pomoć naručenog za tu priliku sudca.Zahvalite Tripiću što niste potopiti.

    ОдговориИзбриши
  2. Omarska je veoma loša ekipa ,trebate biti zahvalni sto ste dobili priliku da igrate na jednom od najljepših stadiona u državi...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moraće te se pomiriti sa tim da će te još za dugo igrati sa nama,jer ste osudjeni na dugogodišnji drugoligaški fudbal,nema više love za kupovinu bodova i titula

      Избриши
  3. O kakvoj pomoci ti govoris, sam si napisao da zahvalimo Tripicu.? Zasluzena pobjeda domacina.

    ОдговориИзбриши