недеља, 17. август 2014.

Treći remi Slavije

Detalj sa meča Slavija - Željezničar / foto: FK Željezničar
FOČA - Slavija već četiri godine čeka na trijumf protiv Željezničara, a nakon današnjeg remija sa sarajevskim "plavim", moraće da pričeka još bar do sljedeće polusezone. "Sokolovi" u na Gradskom stadionu u Foči odigrali 1:1 protiv Željezničara.

Duel je odigran bez prisustva gledalaca, s obzirom da je Fudbalski savez BiH donio odluku da stadion u Foči ne zadovoljava kriterijume za njihovo prisustvo.

Sve na ovom meču riješeno je već u prvom dijelu igre. Slavija je do prednosti stigla u 35. minutu, kada je nakon kontranapada domaćih mrežu Marijana Antolovića zatresao iskusni Zoran Kokot. Ipak, radost fudbalera iz Istočnog Sarajeva nije dugo potrajala. Svega pet minuta kasnije mladi Kerim Memija iskoristio je proigravanje Nermina Jamaka i postavio konačnih 1:1.

U nastavku meča dominirali su gostujući fudbaleri, ali se rezultat do kraja nije mijenjao, pa je Slavija tako upisala i treći uzastopni remi u novoj sezoni.

SLAVIJA - ŽELJEZNIČAR 1:1 (1:1)

Strijelci: 1:0 Kokot (35), 1:1 Memija (40).
Stadion: Gradski u Foči.
Igrano bez prisustva gledalaca.
Sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad)

SLAVIJA: Lučić, Popović, Hodžurda, Šabanović, Vejnović, Karić, Govedarica, Kokot, Radosavljević, Mitić, Ivanović. Trener: Dragan Radović.

ŽELJEZNIČAR: Antolović, Jamak, Kvesić, Stanić, Tomić, Bajić, Memija, Čolić, Zeljković, Kosorić, Hasanović. Trener: Admir Adžem.

Igrač utakmice: Zoran Kokot (Slavija).

Нема коментара:

Постави коментар