уторак, 19. август 2014.

Načelnik Rogatice nagradio sportiste

ROGATICA - Na nedavno završenim 51. MOSI u Novom Pazaru, sportisti Rogatice ostvarili su sjajan uspjeh.

U konkurenciji 28 gradova sa tromeđe Srbije,Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji su se nadmetali u 15 sportskih grana, takmičari ovog grada u sveukupnom plasmanu osvojili su visoko treće mjesto.

Blistali su atletičari i atletičarke, rukometašice, odbojkašice, košarkaši, planinarke i teniseri. Bio je to razlog da Načelnik opštine Tomislav Puhalac prilikom krsne slave opštine Rogatica,  Preobraženja Gospodnjeg, nagradi sve osvajače medalja i dodijeli im prigodne novčane nagrade.

- Naša omladina, naša djeca, moraju nam biti jedna od osnovnih briga. Lokalna zajednica učiniće sve da oni koji se bave sportom i postižu zapažene rezultate dobiju zasluženo mjesto. Ostvarili ste odlične rezultate na MOSI u Novom Pazaru naši sportisti časno su predstavljali naš grad i sve su nas puno obradovali. Ovaj skroman dar koji su dobili treba da bude mali motiv za još bolje rezultate. Uz sve to dobili smo i oraganizaciju 53. MOSI, koje će se održati u našem gradu 2016. godine i sigurni smo da će Rogatica i po treći put biti uspješan domaćin- istakao je između ostalog načelnik Tomislav Puhalac.
Slaviša Vukašinović

Нема коментара:

Постави коментар