четвртак, 14. август 2014.

Drenovac i Predić na meti Igokee

ALEKSANDROVAC - Đorđe Drenovac i Milenko Predić nalaze se na meti Košarkaškog kluba Igokea.

Uprava aktuelnog šampiona BiH odlučila je da renovira tim u odnosu na prošlu sezonu sa naglaskom na angažovanje mladih igrača. S obzirom na to, Drenovac i Predić mogli bi pojačati redove Aleksandrovčana koji trenutno pod ugovorima imaju petoricu igrača. Trojica od njih igrala su prošle sezone: Draško Knežević, Aleksandar Radukić i Duško Bunić, dok su pojačanja Mladen Jeremić i Marko Čakarević.

Drenovac je rođen 1992. godine i igra na poziciji krila ili krilnog centra, a do sada je nastupao za Vizuru, njemačke Lajonse, italijansku Bolonju i španski Valjadolid. Bio je član omladinskih selekcija Srbije i sa U19 selekcijom 2011. godine osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Litvaniji, dok je dvije godine kasnije ponovo bio srebrni na Mediteranskim igrama. Prošle godine osvojio je bronzu na Univerzitetskim igrama.

Predić je rođen u Banjaluci 1996. godine, igra na poziciji krila i član je Rukija, kao i juniorske reprezentacije BiH. Bio je jedan od 57 perspektivnih sportista koji je 2013. godine dobio stipendiju Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.
Milan Zubović

Нема коментара:

Постави коментар