среда, 23. јул 2014.

Veliki Tuning spektakl u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu će se u nedjelju, 27. jula u organizaciji diskoteke "Elli bar", a pod pokroviteljstvom opštine Kotor Varoš, održati "Tuning Kotor Varoš show 2014", manifestacija koja će okupiti sve zainteresovane u auto - styling i tuning, odnosno zaljubljenike u automobile, a to će biti drugi tuning event u gradu na obalama rijeke Vrbanje.

Druženje, zabava, promocija znanja i tehničke kulture su ideje vodilje za pokretanje ovakvog događaja. Učesnici na ovom spektaklu biće takmičari i klubovi sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz drugih država koji će doći u Kotor Varoš kako bi razmijenili iskustva sa drugim vlasnicima svojih omiljenih četvorotočkaša.

Uz lijepo vrijeme očekuje se da ljubitelji nabrijanih automobila u velikoj mjeri doprinesu ugodnoj atmosferi, koja će obilovati mirisom oktana, velikom broju dotjeranih automobila, ali i prekrasnih djevojaka bez kojih su ova događanja nezamisliva.

- Ove godine smo odlučili da osim pehara za najuspješnije učesnike obezbijedimo i novčane nagrade, kao i poklon bonove za gorivo, što će ovoj manifestaciji dati posebnu dimenziju. Angažovan je provjeren tim sudija iz agencije TUNING PRO, a kotizacija za sve učesnike iznosi 20 maraka. Osim toga za sve učesnike koji dođu dan ranije obezbijeđen je smještaj, a prethodno mogu uživati u žurci na otvorenom uz atraktivne promoterke i go-go plesačice - istakao je član organizacionog odbora Slobodan Petrović.

Na "Tuning Kotor Varoš show 2014" biće organizovano DB Drag takmičenje u glasnoći muzike u automobilima, Styling takmičenje u kojem će se ocjenjivati kompletan izgled automobila i Exhhaust Freak takmičenje u jačini izduvnih sistema automobila.

Нема коментара:

Постави коментар