уторак, 22. јул 2014.

Todorov recept za trofeje

DOBOJ - Nakon što je sa generacijom mladih fudbalera do 12 godina osvojio prvo mjesto, samo dva dana kasnije Mladen Todorović Todor domogao se novog pobjedničkog pehara i to sa generacijom do 15 godina starosti. Jednostavno, ekipe koje vodi na turnirima, toliko su motivisane i razigrane da protivnici ne mogu da dođu do pobjede. 

Novi trofej osvojen je takođe na „Ilindanskim sportskim susretima“ u Ularicama sa četiri pobjede i ubjedljivom, lepršavom i efikasnom igrom mladih fudbalera koji su nastupali pod nazivom „Muzik šop Doboj“ i deklasirali vršnjake „Automehaničar Budo“ sa 5:1. Iako je u prvom poluvremenu vođena izjednačena borba, u nastavku su Todorovi puleni rasturili protivnika a golove su postigli Vladan Todorović 2, te Hozić, Džindić i Strašević po jedan.

- U suštini ovo je generacija koja je na nekoliko turnira osvojila prvo mjesto a nosioci su igre u Slogi, odnosno generaciji 1999. koju vodi Dejan Pešić. U Ularicama smo imali dva pojačanja i to Džindića i Straševića iz Džakula. Od naredne sezone ova generacija će preći u kadetsku selekciju i sigurno će kod trenera Šuvaka nastaviti sa dobrim rezultatima, naglašava Mladen Todorović.

Pehar, medalje i plakete osvojila je ekipa za koju su igrali: Jovanović, Cvijanović, Strašević, Hozić, Džindić, Vladan Todorović i Petrušić. Najbolji strelac bio je Todorov naslednik Vladan Todorović sa postignuta četiri gola.

Slobodan Babić

Нема коментара:

Постави коментар