среда, 16. јул 2014.

Romanija odustala, Velež "uskočio"

NEVESINJE - Šampion Regionalne lige Republike Srpske, grupa "Jug", Romanija sa Pala, neće naredne sezone igrati na drugoligaškom "Istoku". Paljani su uprkos tituli odustali od plasmana u viši rang, pa će vjerovatno snositi posljedice.

Očekuje se brza reakcija Fudbalskog saveza Republike Srpske, a prema nezvaničnim informacijama, Romanija će biti kažnjena oduzimanjem šest do 12 bodova naredne sezone.

Umjesto tima sa Pala, u Drugoj ligi RS, grupa "Istok" igraće Velež iz Nevesinja, ekipa koja je jesenas zauzela pretposljednje mjesto u ovoj ligi, čime je izgubila status drugoligaša, ali odustajanjem Romanije, Nevesinjci su "vraćeni" u Drugu ligu.

Oni su poslali dopis na adresu FSRS u kojem potvrđuju učešće u drugoligaškom karavanu Srpske naredne sezone, čime je kompletiran spisak klubova koji će se naredne sezone takmičiti u ligi.

DRUGA LIGA RS "ISTOK" 2014/15.
1. Rudar (Ugljevik)
2. Famos (Ist. Ilidža)
3. Radnički (Karakaj)
4. Ilićka 01 (Brčko)
5. Mladost (Bogutovo Selo)
6. Jedinstvo (Brodac)
7. Gorica (Pučile)
8. Proleter (Dvorovi)
9. Sloga Junajted (Bijeljina)
10. Glasinac 2011 (Sokolac)
11. Mladost (Rogatica)
12. Lokomotiva (Brčko)
13. Velež (Nevesinje)
14. Zvijezda Brgule (Etno Selo Stanišić)

ŽRIJEB
Žrijeb za novu sezonu Druge lige RS, grupa "Istok" biće održan u nedjelju, 20. jula od 12 časova u hotelu "Pirg" u Etno selu Stanišić.

4 коментара:

  1. Анониман16. јул 2014. 14:35

    Ова лига је катастрофална,сви могу испасти само клубови из Бијељине никада и то све захваљујучи двојци такозваних спортских радника (Миоћ и Радика). Они ведре и облаче у овој лиги и то је више дојадило и Богу и народу. У сезони 2013/2014 две најлошије екипе су биле Слога Јунаитед и пролетер Дворови али на крају мучкама горе поменутих сплеткароша ова два клуба су остала у лиги. Не зову њих двојицу ђаба ( три за три ) двојац.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман16. јул 2014. 22:01

    Погођени и увређени,знам је врло добро како се пише али технички немам могучност да напишем правило јер пишем писмом и језиком свога народа а не као ти. И мане тако некада зна да заболи истина која не иде у моју корист али су ме родитељи васпитали (хвала им) да никога не вређам због тога,за разлику од тебе где су очито негде погрешили у васпитању. Или они нису ни криви него мајка природа. Велики поздрав за увређеног семберца.
    Ђорђе Ј.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. јул 2014. 09:08

    Istina je zalosna! Prijeti se sudijama, namjestaju se utakmice....jbm ti takav fudbal.... To i sam vrh fsrs zna ali i njih boli neka stvar....

    ОдговориИзбриши