понедељак, 21. јул 2014.

Remi Slavije, Radović zadovoljan

BEČ - Fudbaleri Slavije su u okviru priprema, koje odrađuju u Beču, odigrali treću utakmicu, remiziravši sa članom Prve lige Mađarske, Puškaš akademijom - 2:2.

"Sokolovi" na ovim pripremama imaju podjednak učinak, pobjedu, remi i poraz. Prvo su poraženi od ruske Mordovie Saranjsk 0:3, a potom su "rezervisti" deklasirali austrijskog trećeligaša, Glandorfa, sa 5:1, da bi na kraju uslijedio remi sa Mađarima.

- Odigrali smo još jednu tešku utakmicu i pružili zaista odličnu partiju. Naravno, rezultati uopšte nisu važni, najbitnije mi je da imamo dovoljno utakmica sa jakim protivnicima. Gledam kako se kreću moji fudbaleri, te ko može da odgovori obavezama. Kasnili smo sa pripremama, ali polako hvatamo pravi ritam – ističe šef stručnog štaba slavije, Dragan Radović.

Strateg "sokolova" naglašava i kako je zadovoljan pojačanjima koja su ovog ljeta došla u klub.

- Pokazali su ogromnu želju za uspjehom, te smatram da će biti prava pojačanja. Ostaje nam još da se uigramo i to će biti sasvim dovoljno. Lično sam prezadovoljan ovim pripremama i ubijeđen sam da će Slavija potpuno spremno dočekati Premijer ligu – jasan je Radović.

Slavija u subotu igra utakmicu sa engleskim Derbi Kauntijem, a potom slijedi povratak u Istočno Sarjaevo.
Marko Tešanović

Нема коментара:

Постави коментар