уторак, 22. јул 2014.

Novograđani rutinski protiv Krupe


NOVI GRAD - Sloboda iz Novog Grada je u prijateljskoj utakmici članova Prve lige Republike Srpske savladala novajliju u uvom rangu takmičenja, Krupu iz Krupe na Vrbasu sa 2:0 (2:0).

"Crveni" su poveli u 19. minutu kada je Aleksandar Vojnović, poslije kornera, glavom zatresao mrežu rivala. U 25. minutu Mile Popović je napravio odličan solo prodor po desnoj strani i pogodio cilj.

- Ispostavilo se da smo rutinski došli do pobjede i potvrdili da visok poraz na premijernom meču na "Mlakvama" od Jedinstva (0:3) nije bio pravi odraz naše prikazane igre protiv prvoligaša FBiH iz Bihaća - rekao je šef stručnog štaba domaćih Zlatko Jelisavac.

Ni uvijek korektni strateg gostiju Slobodan Starčević, koji je isprobao sve raspoložive snage, nije imao razloga da bude nezadovoljan.

- Radimo tek 14 dana. Svjesni smo da se u eliti Srpske igra brže i agresivnije. U tim segmentima, ali i u ostalim, u kojima smo ispoljili slabosti, trudićemo se da ispravljamo greške. Vjerujem da za nimalo lak posao, ipak, ima dosta vremena kako bi spremno dočekali prvenstvo - istakao je Starčević.

SLOBODA (NG) - KRUPA 2:0 (2:0)


Strijelci: 1:0 Vojnović (19), 2:0 Popović (25).
Stadion: "Mlakve" u Novom Gradu.
Gledalaca: oko 100.
Sudija: Dragan Rajilić (Novi Grad).

SLOBODA (NG): Kondić, Popović, Stojanović, Tica, Aćić, Zdjelar, Vojnović, Kovačević, Brkić, Rastoka, Žujić. Još su igrali: Krupić, Antonić, Delalić, Kenjalo, Ćulibrk, Vranješ, Ćurguz, Knežević. Trener: Zlatko Jelisavac.

KRUPA: Vasić, Vuković, Damjanović, Vidović, Ducanović, Tomaš, Studen, Jandrić, Milanović, Malinović, Kojić. Još su igrali: Bedrić, Erak, Bočevski, Stanojčić, Jehon Dži, Stjepanović, Stojanović, Popović, Đukanić, Cvijanović, Budić, Strika. Trener: Slobodan Starčević.
Nenad Đerić

Нема коментара:

Постави коментар