петак, 25. јул 2014.

Novaković ponovo na klupi

TRŠIĆ - Nakon odlaska Branislava Maksimovića, koji je napravio zapažene rezultate na klupi trećeligaša Podrinja iz Tršića, uprava kluba je jednoglasno odlučila da se ponovo angažuje trener Rajo Novaković. Ovaj ambiciozni fudbalski trener do skora je vodio ekipu Jardana, i najviše njegovom zaslugom ova ekipa je ušla u Regionalnu ligu RS, Istok.

- Imaću težak zadatak obzirom da je moj predhodnik napravio veoma dobar rezultat sa ekipom Podrinja i zauzeo visoko četvrto mjesto u prošlom prvenstvu. Najbitnije mi je da posvećenost na treninzima bude što veća a ostalo će doći samo po sebi, jer Podrinje u ovom trenutku ima odličnu ekipu. Pojačali smo se sa nekoliko igrača. Doveli smo Radomira Krstića iz Jedinstva (Roćević), zatim dvojicu naših mladih igrača Miloša Petroviša i Nemanju Novakovića, koji su igrali u ekipi Jardana, tako da je u ovom trenutku najbitnije da dobro odradimo treninge u pripremnom periodu, rekao je Novaković. 

Ekipa Podrinja je startovala sa pripremama 13. jula, a prva prijateljska utakmica planirana je da se odigra u Bijeljini sa drugoligašem Slogom Junajted. Žrijeb za novo prvenstvo u Regionalnoj ligi je odredio da se Podrinje u prvom kolu sastane sa ekipom Jardana.

Drago Gajić

1 коментар: