субота, 19. јул 2014.

Mladost (BS) startovala sa pripremama

BOGUTOVO SELO - Poslije zasluženog odmora na stadionu ''Pero Mićanović“ u Ugljeviku, ponovo su se okupili igrači, stručni štab i uprava drugoligaša Mladosti.

Šef stručnog štaba Boris Panić obavio je prozivku i održao prvi trening. Na prozivci su se pojavili svi igrači koji su prošlu sezonu završili u plavo-bijelom dresu, sem nekolicine opravdano odsutnih.

U novu sezonu Mladost ulazi oslabljena, s obzirom da najbolji strijelac u protekloj sezoni Mirko Marinković karijeru nastavlja u drugom ugljevičkom drugoligašu. Takođe klub je napustio i Slobodan Mitrović.

Na samom početku igračima i stručnom štabu obratio se predsjednik kluba Mladen Pajić. Pajić se prvo zahvalio Mirku Marinkoviću na svemu što je uradio za Mladost i poželio mu puno uspjeha u nastavku karijere, napominjući da su vrata Mladosti za njega uvjek otvorena. Pajić se potom osvrnuo na ono što Mladost očekuje u narednom periodu, poželivši stručnom štabu i igračima uspješnu sezonu, sportsku sreću i zdravlje na prvom mjestu.

Nakon obavljene prozivke šef Panić je igrače upoznao sa planom priprema. U toku priprema Mladost će odigrati 5-6 kontrolnih utakmica od kojih je prva već u nedjelju na domaćem terenu sa ekipom Sloge Junajted iz Bijeljine
.
Novajlije Madosti u odnosu na prošlu polusezonu su povratnik sa fakulteta Milan Kostić, te još dva mlada i perspektivna igrača Marko Nešković i Peđa Jugović.

Milan Đorđić 

Нема коментара:

Постави коментар