недеља, 27. јул 2014.

Borac poražen od Ufe, Subić odlazi u Češku ili Rusiju

Fudbaleri Borca imali su juče generalnu probu pred start prvenstva u Bosni i Hercegovini u vidu utakmice sa novim ruskim premijerligašem, ekipom Ufe.

Ruska ekipa za koju je od početka igrao bivši fudbaler Borca Haris Handžić pokazala je veliki kvalitet i bila bolji rival tokom cijelog meča. Sve to odrazilo se na rezultat, pa je Ufa na kraju slavila sa 2:0 golovima Ivana Paurevića i Vagiza Galiulina. Borac je dobro igrao u prvom poluvremenu kada su dobre šanse propustili Stokić, Predragović i Siniša Dujaković.

Jedan od boljih fudbalera Borca u protekloj sezoni, Aleksandar Subić, napustiće klub. Još nije poznato gdje će nastaviti karijeru, a za njegove usluge zainteresovani su češka Mlada Boleslav koja je u drugom kolu kvalifikacija za LE izbacila Široki Brijeg, kao i ruska Ufa koja se juče uvjerila u njegove kvalitete. Ukoliko izabere Rusiju Subić će se pridružiti bivšem saigraču iz Borca, Harisu Handžiću.

Zanimljivo je da je svjetski poznat sajt za procjenu vrijednosti fudbalera već prenio informaciju da je Subić pojačao Mladu Boleslav, međutim iz Borca još nema zvanične potvrde.

Нема коментара:

Постави коментар