субота, 7. јун 2014.

RK Borac m:tel proslavio osvajanje duple krune

BANJALUKA - RK Borac m:tel svečanim koktelom u restoranu Kazamat u Banjaluci proslavio je osvajanje duple krune u sezoni 2013/14.

Predsjednik Upravnog odbora kluba Željko Vasilić nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatima.

- Borac je dokazao svoj kvalitet u zemlji, ali i regiji. To najbolje pokazuju trofeji. Godina je bila izuzetno teška ali ovaj uspjeh daje nadu u bolje sutra. Bez pomoći nadležnih institucija, mnogobrojnih sponzora, prije svega kompanije m:tel, ne bi bilo ni Borca. Želim ovom prilikom da im se zahvalim što su uz nas - rekao je Vasilić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je rukometašima Borca osvajanje prvenstva i Kupa Bosne i Hercegovine.

- Kada imate sportskog duha i mladosti, kada imate upravu koja se bori sa problemima, uspjeh je zagarantovan - rekao je Dodik.

Predsjednik Republike Srpske poželio je sreću i u narednoj sezoni i obećao da će klub imati njegovu podršku .

Ministar za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske Nada Tešanović, istakla je da je RK Borac proslavio grad Banja Luku i da se nada da će i dalje to isto činiti. Tešanovićeva je poželjela uspjeh rukometašima u narednom periodu, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni.

Branislav Obradović, kapiten RK Borac m:tel, tvrdi da je dupla kruna ove godine od posebnog značaja.

- Mi smo izuzev Ratka Nikolića tim koji je sastavljen od domaćih igrača. Bili smo svjesni svog kvaliteta, imali jasan cilj i na kraju ostvarili veliki uspjeh - naglasio je kapiten crveno-plavih.

Ovom prilikom uručene su zahvalnice nadležnim institucijama, mnogobrojnim sponzorima, medijskim kućama i prijateljima RK Borac m:tel.

Нема коментара:

Постави коментар