уторак, 24. јун 2014.

Mali odziv na prozivci Radnika

BIJELJINA - Fudbaleri Radnika juče su se okupili na  prozivci i tako praktično krenuli sa pripremama za novu fudbalsku sezonu. Planiranoje bilo da se sa pripremama počne 19. juna, ali se odustalo zbog održavanja izuzetno značajnog fudbalskog ''Turnira prijateljstva 2014''. Prirpeme će semberski premijerligaš odraditi u Bijeljini.

- Biće puno promjena u timu, jer su pojedini  fudbaleri napustili klub. Vidjećemo, ko definitivno ostaje, ali i ko će u međuvremenu doći. Sada ne mogu ništa konkretno reći o sastavu. Naučili smo da stvari rješavamo u hodu. U narednih pet do sedam dana, znaće se s kojim igračkim kadrom raspolažemo – rekao je  na prvoj prozivci trener Radnika Srđan Bajić.

Uprava je zabrinuta jer se prozivci odazvao mali broj fudbalera.

- Otišlo je nekoliko fudbalera, jer mi nismo bili u stanju da kvalitetnim ugovorima zadržimo te fudbalere na duži rok. To je nešto što nas prati godinama i vjerovatno će nas pratiti i ubuduće, sve dok ne budemo imali na raspolaganju kvalitetne fudbalere od pionirskog do seniorskog uzrasta, imaćemo ovakvu situaciju. Priznajem da smo mogli i više uraditi da ove pripreme dočekamo sa većim brojem  fudbalera. Finansijski problemi nisu nepremostivi, jer se igračima trenutno duguje jedna plata iz prošle polusezone - rekao je direktor Radnika Živorad Miražić.

Prozivci su se odazvali: Došlo, Ostojić, Hasanović, Maksimović, Hadžić, Jovanović, Ćosović, Lazić, Krsmanović, Arnautović, Guzina.

Igor Đ. Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар