понедељак, 9. јун 2014.

Hodžić napustio Mladost (VO)

Dušan Hodžić
VELIKA OBARSKA - Poslije odlične sezone u Premijer ligi BiH, ekipa Mladosti želi i u narednoj sezoni da izbori opstanak i stvori stabilnog premijerligaša. Zbog poplava koje su pogodile Semberiju uprava kluba još uvijek nije obavila razgovore sa fudbalerima, pa nije poznato sa kojim igračkim kadrom će tim iz Velike Obarske ući u narednu sezonu. Klub je već napustio Dušan Hodžić, dok bi sredinu mogao da promjeni još nekoliko prvotimaca.

Pripreme mlađeg bijeljinskog premijerligaša će početi 20. juna, a da li će biti još najavljenih odlazaka znaće se tek naredne sedmice kada će biti obavljeni razgovori sa fudbalerima. Predsjednik kluba Borko Blagojević vjeruje da neće biti većeg osipanja igračkog kadra.

- Imamo ozbiljnih problema zbog poplava, pa u posljednjih desetak dana nismo ni razmišljali o fudbalu. Trebali smo već obaviti razgovore sa fudbalerima, ali to će uraditi tokom ove i naredne sedmice. Tek tada ćemo vidjeti da li će biti odlazaka i na kojim pozicijama ćemo se morati pojačati. Nadam se da ćemo uspjeti da isplatimo zaostala dugovanja prema igračima do početka priprema i da će se poslije ovih problema funkcionisanje kluba vratiti u normalne tokove. Za sada je samo defanzivac Dušan Hodžić napustio ekipu, a nijednom fudbaleru koji bude hteo da napusti klub nećemo praviti problem oko papira – rekao je Blagojević.

Poslije odličnih igara u dresu Mladosti na meti vodećih premijerligaških klubova nalazi se Dragiša Komarčević. Novi prvoligaš iz Vlasenice želi da angažuje vezistu Dalibora Krezovića, dok bi i pouzdani štoper Delimir Bajić mogao promjeniti sredinu. Napadač Dragan Ristić je dobio nekoliko ponuda od klubova iz Premijer lige, ali ističe da će prvo razgovarati upravom Mladosti.

- Trenutno se odmaram od fudbala, a odluku o tome gdje ću igrati naredne sezone do neću nakon razgovora sa ljudima koji vode klub iz Velike Obarske. Ukoliko uspijemo da se dogovorimo oko uslova sigurno je da neću menjati sredinu. Ako se ne dogovorimo imam već nekoliko ponuda i pronaćiću novi angažman – zaključio je Ristić.

Rade Jokić

Нема коментара:

Постави коментар