понедељак, 30. јун 2014.

Borac otputovao na Balkanu, stiglo još jedno pojačanje

Vinko Marinović, trener banjalučkog Borca
Fudbaleri Borca otputovali su u Mrkonjić Grad gdje će obaviti drugi dio priprema.

Na spsiku su se našla 24 fudbalera, a izostali su čuvar mreže, Asmir Avdukić koji je dobio produženi odmor zbog učešća na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, i kapiten ekipe, Vladan Grujić koji će prisustvovati seminaru za trenere Fudbalskog saveza BiH. Na spisku je i jedno novo ime. Najnovija pridošlica u ekipu Vinka Marinovića je fudbaler veznog reda, Nermin Hodžić. Ovaj dvadesetogodišnjak prošao je omladinsku školu bivšeg premijerligaša, prijedorskog Rudara.

Na pripreme u Mrkonjić Grad otputovali su sledeći fudbaleri: Mladen Ilić, Branislav Ružić, Siniša Dujaković, Aleksandar Kondić, Borislav Pilipović, Aleksandar Subić, Nebojša Runić, Bojan Kremenović, Darko Đajić, Dušan Stevandić, Nebojša Stjepanović, Stefan Dujaković, Mihajlo Savanović, Aleksandar Malbašić, Nermin Hodžić, Mladen Žižović, Joco Stokić, Aleksandar Radulović, Fedor Predragović, Stefan Savić, Uglješa Radinović, Ivan Kostić, Bojan Macanović i Aleksandar Jovičić.

NA ROĐENDAN PROTIV ISTRE

Crveno-plavi će na Balkani provesti pet dana i odigrati jedan kontrolni meč. Protivnik će biti hrvatska Istra 1961 koja je prethodne sezone u HNL-u zauzela jaku 6. poziciju. Zanimljivo je da će susret biti odigran 4. jula, na 88. rođendan kluba.

Нема коментара:

Постави коментар