понедељак, 21. април 2014.

Sloga pala u prvom poluvremenu

Vedran Sofić
DOBOJ - Mnogo su bili samouvjereni fudbaleri i Stručni štab dobojskog prvoligaša da će se neporaženi vratiti sa gostovanja u Tesliću. Očekivan je bod a možda i dva. Međutim, slika na terenu bila je sasvim drugačija.

- Domaćin je ušao u susret čvrsto riješen da razbije brige o opstanku i eventualnom baražu u prvoligaškom društvu. Već nakon deset minuta primili smo dva gola koji su sasekli noge našim fudbalerima a na poluvreme smo otišli sa tri gola u mreži Lukanovića. Pokušali smo da nametnemo jači tempo u drugom poluvremenu, ali fudbaleri Proletera predvođeni sa klupe Zoranom Ćurguzom, uspjeli su da osujete sve naše akcije i napade i sačuvaju prednost bez obzira što smo postigli pogodak u nastavku. Sada nam preostaje da sačuvamo trenutnu poziciju na tabeli koja nam garantuje baraž, ali ne predajemo se. Pokušaćemo da odigramo maksimalno angažovano sve susrete do kraja prvenstva, kako bi smo mogli izbeći i baraž, kaže Vedran Sofić, vođa Dobojlija.

Narednog vikenda na Luke stiže Sloboda (MG) koja ima pozitivan skor u susretu sa Slogom u međusobnim duelima. Dakle, potrebna je puna mobilnost i rad pred ovaj susret.

Slobodan Babić

Нема коментара:

Постави коментар