субота, 5. април 2014.

Podrinje slavi Merića

Muhamed Sajtanović, Podrinje (Janja)
JANJA – Fudbaleri Podrinja uspjeli su u posljednjim trenucima utakmice savladati Modriču Maksimu rezultatom 4:3.

Podrinje je od prvog sudijskog zvižduka krenulo u ofanzivu ka golu protivnika, dok se Modriča opredjelila na nešto zatvoreniju igru i brze kontre po bokovima.

Mreža Modriče zatresla se u prvi put u 29. minutu kada je strijelac bio Filip Vujić. Isti igrač šest minuta kasnije morao je van terena zbog povrede. Do kraja prvog dijela susreta Podrinje je pokušavalo povisiti rezultat, ali se odbrana gostiju uspješno odbranila, pa se na poluvrijeme otišlo sa 1:0 u korist domaćina.

U drugom dijelu utakmice nešto otvorenija igra na obije strane. Rezervista Igor Nedeljković pet minuta nakon što je proveo na terenu uspio je pogotkom izjednačiti rezultat u 64. minutu na 1:1. Radost gostiju kratko je trajala a kapiten Muhamed Jusufović postiže pogodak za vođstvo od 2:1. Dva minuta kasnije Zoran Milovac postiže drugi pogodak za Modriču za 2:2. Omer Merić koji je u igru ušao umjesto Vujića povisio je vođstvo Podrinja na 3:2. Jedanaest minuta kasnije Modriča je uspjela preko Nedeljkovića po treći put doći do izjednačenja od 3:3 u posljednjim trenucima utakmice.

Kada se učinilo da će Modriča odnijeti bod kući, rezervista Merić u drugom minutu sudijske nadoknade postigao je pogodak za 4:3, i veliko slavlje među navijačima Podrinja.

PODRINJE – MODRIČA MAKSIMA 4:3 (1:0)

Strijelci: 1:0 Vujić u 20, 1:1 Nedeljković u 64, 2:1 Jusufović u 65, 2:2 Milovac u 67, 3:2 Merić u 77, 3:3 Nedeljković u 89, 4:3 Merić u 90. minutu.
Stadion: Podrinja u Janji.
Gledalaca : 300.
Sudija: Miloš Gigović (Gradiška).
Žuti kartoni: Milovac, Petrović (Modriča Maksima).
Crveni karton: Nenad Nastić u 62. minutu (Modriča Mahima).

PODRINJE: Sinić, Jusufović, Kovač, D. Arnautović, Đokić, Sajtanović, Mičić (od 72. minuta A. Arnautović), M. Arnautović, Pavić, Karjašević (od 79. minuta Redžić) Vujić (od 35. minuta Merić). Trener: Mile Lazarević.

MODRIČA MAKSIMA: Petrović, Kostadinović, Lazarevski (od 60. minuta Nedeljković), Savić (od 73. minuta Limić), Roksa, Vidaković, Prljeta, Lukić, Nastić, Milovac, Rajović. Trener: Marko Stojić.

Igrač utakmice: Omer Merić (Podrinje).

Igor Đ. Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар