уторак, 22. април 2014.

PFL Doboj: Jakešani iznenadili lidera

FK Borac, Osinja
DOBOJ - Da završnica prvenstva u Područnoj fudbalskoj ligi Doboj bude još neizvjesnija pobrinuli su se fudbaleri Sloge iz Jakeša koji su uspjeli da se domognu boda u gostima kod lidera u Slatini. I drugi aspirent za titulu Zadrugar poražen je u Kakmužu od fenjeraša, tako da se sada čeka ishod odložene utakmice u Brodu gdje će gostovati Dubičani, pa da se vidi da li će doći do smjene na vrhu.

Tek što su nakon nekoliko dobrih partija najavili bitku za vrh tabele, Dugopoljci su razočarali svoje navijače jer su pognutih glava sa pet golova u mreži morali da napuste teren u Kožuhama gdje su ih „hajduci“ potpuno nadigrali. Dobrinjcima, izgleda, odgovara teren u Osinji, tako da su ostavili domaćine da žale za propuštenim prilikama a ceo plijen odneli su sa sobom. Domaći navijači slavili su u Kruškovom Polju i Čečavi, jer gosti iz Kladara, odnosno Crkvine nisu uspjeli da učine ništa više nego da čestitaju protivniku na osvajanju novih bodova.

Rezultati 20. kola: 
Osinja: Borac - Mladost 1:2
Kožuhe: Hajduk - Sloga (DP) 5:0
Kruškovo Polje: Zvijezda - Kladari Gornji 3:1
Slatina: Budućnost - Sloga (J) 2:2
Kakmuž: Zvijezda - Zadrugar 4:2
Čečava: Ukrina -Crkvina 1:0
Brod: Polet 1926 - Bratstvo odloženo

Tabela: Budućnost 35, Polet 1926 (-1) 33, Zadrugar, Sloga (DP) 31, Crkvina 29, Kladari Gornji, Ukrina 28, Zvijezda (KP) 27, Bratstvo, Mladost, Borac 26, Sloga (J) 25, Hajduk 24, Zvijezda (K) 22 boda.

Slobodan Babić

Нема коментара:

Постави коментар