петак, 11. април 2014.

Lazarević: Možemo iznenaditi Kozaru

Mile Lazarević, trener Podrinja iz Janje
JANJA - Podrinje će ukrstiti ''koplja'' u Gradišci protiv Kozare koja se nalazi nalazi na sedmom mjestu sa samo tri boda zaostatka u odnosu na četvrtoplasirano Podrinje koje je sakupilo trideset bodova.

Utakmica za prvoligaša iz Janje više će predstavljati utakmicu u kojioj će se boriti za prestiž, jer su izgubli sve šanse u borbi za vrh tabele. Podrinje će kao i u svaki drugi susret ući maksimalno skoncentrisano, tražeći svoju šansu da se bez poraza vrate kući.

- Kozara je odlična ekipa koja u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca koji su ovoga proljeća zakazali. Mi ćemo u Gradišci ići na pobjedu, ali bi se zadovoljili i nerješenim reultatom, jer nema potrebe da srljamo. Najbitnija stvar u ovome je da nemamo suspendovanih, niti povrijeđenih igrača, tako da se u Gradišci možemo predstaviti u najjačem izdanju. Moji igrači su ovu utakmicu shvatili ozbiljno i vjerujem da možemo iznenadidi Kozaru i time se učvrstiti na jedno od prva četiri mjesta - uvjeren je kormilar Podrinja Mile Lazarević.

Igor Đ. Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар