понедељак, 14. април 2014.

Bodovi sa "kreča"



BIJELJINA - Fudbaleri Mladosti uspjeli su na domaćem terenu savladati gostujuću ekipu Viteza rezultataom 2:0.

Mladost je povela u 39. minutu kada je Lazar Zečević izvanredno uposlio Srđana Savića u kaznenom prostoru Viteza, kojeg ruši Toni Livaja, a arbitrar iz Gruda, Antoni Bandić opravdano je pokazao na bijelu tačku. Siguran egzekutor sa jedanaest metara bio je Srđan Savić za vođstvo od 1:0.

U drugom poluvremenu Mladost je mogla udvostručiti prednost kada je u 50. minutu Savić uposlio rezervistu Dragana Ristića, koji je šutirao sa desetak metara u lijevi bliži ugao golmana Viteza, Aleksandra Živkovića, ali je čuvar mreže Viteza bio na visini i otklonio opsanost od svog gola.

Pet minuta kasnije gosti iz Viteza mogli su doći do izjednačenja. Korner sa desne strane izveo je Vladimir Branković, na drugoj stativi najviši u skoku bio je Jasmin Smirko, koji šutira glavom, ali njegov udarac odlazi za malo pored desne stative gola Mladosti.

U 69. minutu sviran je jedanaesterac za goste iz Viteza. U kaznenom prostoru Mladosti Miroslav Jevtić srušio je Aladina Isakovića, a sudija Bandić po drugi put pokazao je opravdano na bijelu tačku.  Odgovronost na sebe uzeo je Armin Kapetan, ali je golman Maldosti, iskusni Bojan Tripić prozreo njegovu namjeru i odbranio udarac igraču Viteza.
Trenutak odluke desio se u 88. minutu kada je sudija Bandić pokazao na bijelu tačku po treći put na utakmici. U kaznenom prostoru Viteza srušen je Aleksandar Vasić od strane odbrambenih fudbalera gostiju. Siguran sa jedanaest metara bio je najbolji igrač Mladosti, Dragiša Komarčevića za konačnih 2:0.

MLADOST - VITEZ 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Savić (39) iz penala, 2:0 Komarčević (88) iz penala.
Stadion: Gradski u Bijeljini.
Gledalaca: oko 400.
Sudija: Antoni Bandić (Grude).
Žuti kartoni: Zečević, Benović, Ramić, Jevtić, Savić (Mladost), Kapetan, Livaja (Vitez).

MLADOST: Tripić, Benović, Ramić, Trifković, Kostić (od 46. min. Ristić), Savić (od 82. min. Krezović), Komarčević, Zečević (od 56. min. Anđelić), Vasić, Jevtić, Mazić. Trener: Dušan Jevrić.

VITEZ: Živković, Jurić, Livaja, Šišić, Imamović, Livančić (od 55. min. Isaković), Brekalo, Branković, Kapetan (od 81. min. Mišić), Hećo (od 55. min. Dilaver), Smirko. Trener: Ante Miše.

Igrač utakmice: Bojan Tripić (Mladost).


Igor Đ. Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар