петак, 21. фебруар 2014.

Sve riješeno za tri minuta

FOČA - U provjeri pred proljetnu polusezonu, Slavija je u Foči bila uspješnija od domaće Sitjeske.

Premijerligaš i z Istočnog Sarajeva je odlično otvorio utakmicu. U petom minutu Karića je u kaznenom prostoru domaćeg tima faulirao Mrgud, a sudija Krunić je pokazao na bijelu tačku. Siguran sa 11 metara bilo je Igor Radovanović. Tri minuta kasnije već je bilo 2:0. Karić je sa lijeve strane uposlio Mitrovića, koji je sa sedam, osam metara glavom pogodio mrežu Fočaka.

Nakon brzog vođstva gostiju domaći igrači su zaigrali mnogo angažovanije, ali odlične prilike nisu iskoristili Blagojević u 18, Đoković u 26. i Filipović u 34. munutu.

U drugom dijelu vodila se izjednačena borba, a dobre šanse da povećaju prednost Slavije propustli su Berijan u 51. i Prodanović u 73. minutu.

SUTJESKA - SLAVIJA 0:2 (0:2)

Strijelci: 0:1 I. Radovanović (6) iz penala, 0:2 Mitrović (9).
Stadion: Gradski.
Gledalaca: oko 200.
Sudija: Milomir Krunić (Foča).

SUTJESKA: Petrović, R. Radović, Simić, Mrgud, D. Drakul, Njeguš, N. Drakul, Đoković, Blagojević, O. Pljevaljčić, Sekulović. Igrali su još: N. Filipović, Marić, Vukadinović, Ivanovic, Ćosić, R. Drakul, Mojović. Trener: Duško Rašević.

SLAVIJA: Lučić, Dudo, Mitrović, Šabanović, Oglečevac, Čomor, Osman, Otani, Karić, I. Radovanović, Radosavljević. Igrali su još: Hodžurda, Lambulić, M. Peošević, L. Petošević, Prodanović, Berijan. Trener: Slaviša Božičić.

Slaviša Vukašinović

Нема коментара:

Постави коментар