субота, 22. фебруар 2014.

Rustemović: Drina će sačuvati jesenju titulu

ZVORNIK – U želji da pojača ekipu, uprava Drine iz Zvornika, povukla je pravi potez angažovanjem mladog viziste Edina Rustemovića, koji bi trebao biti jedan od glavnih aduta trenera Dragana Mićića u odbrani jesenje titule.

Rustemović je počeo karijeru u pionirima Jedinstva iz Malog Zvornika, da bi ubrzo prešao u Drinu i postao član zvorničkog prvoligaša.

- Prošao sam sve selekcije Drine i već kao kadet zaigrao za prvi tim. Nakon pune afirmacije u ekipi Drine, prešao sam u redove Vojvodine iz Novog Sada, otputovao na pripreme, ali me je povreda sprečila da zaigram za ovaj renomirani klub. Kratko sam bio u ekipi OFK Beograda, da bi jednu sezonu igrao za Sinđelić iz Beograda. Ne prevelika minutaža u ovom klubu i poziv iz Zvornika, su učinili da se vrlo rado vratim u Drinu, rekao je Rustemović.

Ovaj dvadesetjednogodišnji napadač, smatra da je Drina jača u odnosu na jesenji dio prvenstva i da će sigurno odbraniti titulu, osvojenu na polusezoni.

- Mislim da je konkurencija u ekipi sada znatno veća. Istina, ostali smo bez pouzdanog defanzivca Dušana Sredojevića, ali smo zato tu Aleksandar Nikolić, Džemil Hasanović i ja. Odigrali smo do sada tri prijateljske utakmice od kojih smo u Šapcu izgubili od Mačve a dobili Radnički Stobeks iz Loznice i Proleter iz Dvorova. Ovo su bile prve utakmice, kada su noge još teške od dva treninga dnevno i kondicionih priprema, pa ne mogu biti merilo forme. Mislim da ćemo u nastavku priprema igrati sve bolje i bolje i dobro se spremiti za nastavak prvenstva i prvu, veoma bitnu utakmicu sa ekipom Slobode iz Mrkonjić Grada, koja će nam biti i najveći protivnik u borbi za titulu prvaka Republike Srpske, dodao je Rustemović.

Drago Gajić

Нема коментара:

Постави коментар