понедељак, 24. фебруар 2014.

"Evrogol" treći u Banovićima

PELAGIĆEVO - Škola fudbala "Evrogol" iz Pelagićeva osvojila je treće mjesto na turniru "Budućnost Banovići 2014", koji je održan proteklog vikenda u Banovićima za mlade fudbalere rođene 2002. godine.

Pored toga, za najboljeg strijelca proglašen je Nemanja Jović iz ove škole, sa ukupno 6 golova.

- Možemo biti zadovoljni ostvareni na turniru u Banovićima, gdje smo ostvarili tri pobjede, jedan neriješen rezultat, a jedini poraz doživjeli smo u polufinalu od pobjednika turnira, Olimpika iz Sarajeva sa 1:0. Bili smo najefikasnija ekipa, sa gol razlikom 10:1, a na našu nesreću, jedini gol smo primili u polufinalu. Pokazali smo nesporni kvalitet, nastojaćemo da intenziviramo rad u narednom periodu, a težište će biti turnir u Pelagićevu, 19. i 20. aprila, koji organizuje naša škola, a pored očekuje nas i turnir u Beču, u Austriji, početkom juna mjeseca. Takođe, nastupaćemo i na drugim turnirima u BiH, Srbiji i Hrvatskoj, kaže Željko Kajiš, trener u ŠF "Evrogol".

Inače, na turniru u Banovićima, učestvovalo je 16 ekipa, a pobijedio je Olimpik iz Sarajeva, koji je u finalu bio bolji od ekipe Orahovica 74-Lavovi, boljim izvođenjem penala sa 2:0. U regularnom toku susret je završen neriješeno, 1:1. U borbi za treće mjesto, Evrogol je bio bolji od ekipe Eurogol iz Živinica sa 2:0. Najbolji igrač turnira je Zorana Stankić iz Soker kidsa iz Bijeljine, najbolji strijelac Nemanja Jović iz Evrogola, dok je najbolji golman Muhamed Šahinović iz Olimpika.

Uspješan organizator turnira bila je Budućnost iz Banovića.

                                                                                              Vojo Sajlović

Нема коментара:

Постави коментар