недеља, 20. јул 2014.

''Derventa 2014'': Poznati polufinalisti

Pojezna
DERVENTA - Odigrane su utakmice četvrtfinala, od kojeg su tri bile neizvjesne do zadnjih sekundi, a jedino je Derventa I rutinski savladala Novo naselje.

U prvoj utakmici Čardak je uspio savladati Donje Cerane, u veoma napetoj utakmici, a gol odluke je postigao Miljić dvije minute prije kraja, a veliku šansu Cerani su imali u posljednjim sekundama i nisu je iskoristili.

U čvrstoj utakmici između Ukrine i Pojezne, odlučila su dva udarca iz daljine, a iako su imali dosta šansi igrači Ukrine nisu uspjeli postići gol.

Najbolja utakmica cijelog dosadašnjeg turnira, bila je između Dervente II, prošlogodišnjeg pobjednika, i Dervente III koji su osvojili turnir pretprošle godine. U prvoj minuti meča pogađa Ćorić, da bi Rastvić izjednačio sredinom prvog poluvremena, a obje ekipe su imale još po nekoliko dobrih šansi. U drugom dijelu vodila se rovovska borba za svaku loptu, a sredinom drugog poluvremena Pećić postiže gol iz kornera za Derventu II. Ekipa Dervente III kreće s golmanom u polju i odmah primaju gol, ali nastavljaju istom igrom i smanjuju na 3:2 golom Bašića. Prava opsada gola viđena je u zadnja tri minuta, ali Derventa II je odoljela i u bukvalno zadnjim sekundama, Ćorić presijeca jednu loptu i postiže gol za konačnih 4:2.

Utakmice polufinala i finale na programu su danas s početkom u 20,00h.

Četvrtfinale: 
Čardak - Donji Cerani 4:3 (Miljić 2, Simić, Erić – Stjepanović 2, Gojić)
Ukrina - Pojezna 0:2 (Pećić, Vujičić)
Derventa I – Novo Naselje 5:1 (Kulaga 2, Kojić, Pivaš, Budeša - Šatara)
Derventa II – Derventa III 4:2 (Ćorić 2, Pećić 2 – Rastović, Bašić)

Dejan Plisnić

Нема коментара:

Постави коментар