понедељак, 2. јун 2014.

Rogatica: Mladost - Jedinstvo (BR) 3:1

ROGATICA - Trijumfom nad ekipom Jedinstva iz Brodca, rogatički fudbaleri su definitivno pobjegli iz zone ispadanja ali će ipak morati sačekati posljednje kolo i gostovanje u Vojkovićima kod Famosa, kako bi izbjegli i eventualni nastup u baražu.

Mladost je rano stigla do vođstva, već u 5. minutu kada je Tošović nakon solo prodora šutirao sa desetak metara, golman gostiju Bojan Marković je nakratko odbio loptu na koju je natrčao Tadić i pogodio mrežu Jedinstva. Domaći tim je povećao vođstvo u finišu prvog dijela, igrao se 41. minut Tošović je sa desne strane odlično asistirao Zimonjiću koji  pogađa gol ekipe uz Brodca.

I u drugom dijelu Rogatičani su nastavili sa atacima a do promjene rezultata je došlo u 62. minutu, ponovo je neumorni Tošović nesebično uposlio rezervistu Mihajlović kome nije bilo teško da natjera Markovića da po treći put vadi loptu iz mreže. Gosti su ublažili poraz u posljednjim trenucima susreta kada je Puhalac nakon solo prodora savladao nemoćnog golmana domaćeg tima Ljubinca.

MLADOST (R) – JEDINSTVO (BR) 3:1 (2:0)

Strijelci: 1:0 Tadić (5), 2:0 Zimonjić (41), 3:0 Mihajlović (62), 3:1 Puhalac (90).
Stadion: SRC Mladost, Rogatica.
Gledalaca: 100.
Sudija: Danko Butulija (Trebinje).
Žuti kartoni: nije bilo.

MLADOST (R): Ljubinac, Klisura, Rosić, Urta, Živković, Tadić (od 86. minuta Božić), Tošović, Balčaković, Zimonjić, Ćaćić (od 32. minuta Nerić), Nešković (od 60. minuta Mihajlović).

JEDINSTVO (BR): B. Marković, Sekanić, Sekulić, Lukić, Mijatović, Jović, Ristić, G. Marković, Kutlačić, Puhalac.

Igrač utakmice: Nenad Tošović (Mladost).

Slaviša Vukašinović 

Нема коментара:

Постави коментар