четвртак, 26. јун 2014.

Ispisati novu priču

MODRIČA - Prva liga ili drugi stepen takmičenja? U Modriča Maximi još, o tome, ništa ne znaju. Rezultatski, oni su na drugoligaškom "zapadu". Međutim, ako Leotar početkom jula doživi sunovrat, Modričani bi mogli zadržati prvoligaški status.

- Ne možemo da se radujemo tuđoj propasti. To nije ljudski, nije morektno. Šta god da bude, ovog ljeta imamo pune ruke posla. Izvršni odbor kluba imenovao je Miću Đurića za sportsko-tehničkog direktora, dok će Spasoje Joksimović biti Upravnik stadiona. Želim da taj sportski objekat bude očuvan, u dobrom stanju, da se održava da odgovara svojoj svrsi. Ne smije biti u korovu, granju, izgorjele trave na glavnom terenu. Ne smije nas iznenaditi ni suša ni poplave. Vraćam se, na kratko, u julu u Modriču i do tada ćemo vidjeti koliki su pomaci - rekao je Petar Jelić, predsjednik Modriča Maxime pred let u Kinu.

Krenulo je od "sređivanja" stanja u upravljačkoj strukturi. Slijedi veliko pospremanje igračkog kadra.

- Proljetos neki igrači, više njih, nisu odgovorili zadatku. Izgubili smo četiri dragocjena boda kod kuće. Doduše, kada smo došli u ovaj klub, našli smo jedva četiri boda i mnogo obaveza. Uradili smo veliki posao, ali prekasno smo preuzeli klub. Međutim, za onaj dio gdje su igrači podbacili, snosiće posljedice - najavljuje Mićo Đurić, novi direktor Kluba.

Uskoro će i prelazni rok, sve će se do tada znati.

- Ako smo drugoligaši, treba nam ekspresan povratak u Prvu ligu. Ako smo prvoligaši, treba nam vrh tabele. Dakle, završeni su pregovori sa jednim od provjerenih trenera sa profi licencom koji zna svoj posao i koga interesuju samo plasmani u viši rang, a ne tavorenja i tapkanje u mjestu. Pored toga, želimo da angažujemo našeg ranijeg golmana, Bojana Tripića. Htjeli bi Ranka Galešića i Vladu Koprivicu za jaču zadnju liniju. Vjerujem da će u našem jatu ostati i Aleksandar Milaković, Radoslav Prljeta, Goran Lukić. Čujemo da je Milan Kojić otišao u Tekstilac. Možda nije trebao toliko da žuri. Imamo intezivne pregovore sa još jednim brojem igrača i , uvjereni smo, ispisujemo novu priču - rekao je Mićo Đurić.

Priču pobjedničku...
Slađan Jeremić

Нема коментара:

Постави коментар