субота, 3. мај 2014.

Nastić prije pištaljke


Nenad Nastić

MODRIČA - Modriča Maxima je pobijedila, ali da su gosti odnijeli bod, imali bi razloga da slave Dadu Lukića. Odavno na jednom susretu čuvar mreže nije bio tako siguran i dominantan. Doduše, Sloga je u 5. minutu mogla povesti kada je udarac Marka Milenkovića sa oko 30 metara zaustavila prečka gola domaćih. Onda su Zoran Rajović, Zoran Milovac i Darko Roksa imali zrele prilike, nešto je promašeno, nešto Lukić zaustavio. U 27. minutu Miroslav Vidaković zahvatio je loptu glavom, stativa je sačuvala goste. U 31. minutu opasni Asavedo Kruz sapleo je Milorada Resanovića, a udarac Darka Rokse sa 11 metara zaustavio super dobri Lukić. U nastavku susreta, domaćin je imao sve: igru, posjed lopte, driblinge, udarce ka golu Dobojlija, ali je sve zaustavio čudnovati Lukić.

O njemu će se još dugo pričati, biće hvaljen i ostati jedan od najboljih čuvara mreže u BiH.
Kada se očekivalo da arbitar Milan Stanivuković da znak da je meč završen, Igor Nedeljković je snažno šutirao, Lukić opet bio na sceni i odbio loptu, natrčao je defanzivac Nenad Nastić, pokazao da raspolaže bogatim iskustvom koje je sticao u velikim klubovima po bijelom svijetu i topovski šutirao, pogodio je cilj, donio domaćinu ogromnu radost i nadu da se može sačuvati od najgoreg.

Nastić je upalio svjetlo iznad fudbalske Modriče...

MODRIČA MAXIMA - SLOGA 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Nastić (90).
Stadion: “Dr Milan Jelić“ u Modriči.
Gledalaca: oko 700 .
Sudija: Milan Stanivuković (Banjaluka).
Žuti kartoni: Nedeljković (Modriča Maxima), Milenković, Kruz, Miletić, Lukić (Sloga).

MODRIČA MAXIMA: Petrović , Kostadinović, Lazareski, Roksa (od 79. min. Savić), Vidaković (od 73. min. Milaković), R. Prljeta, Lukić, Nastić, Resanović, Milovac, Rajović (od 65. min. Nedeljković) . Trener: Marko Stojić.

SLOGA: Lukić, Janković, Kovačević, Milenković, Fočić, Todić (od 77. min. Halilović), Mahmutović (od 34. min. Miletić), Mujčić, Vuković, Asevedo Kruz, Ristić (od 85. min.Skulić). Trener: Vedran Sofić.

Igrač utakmice: Dado Lukić (Sloga).


Slađan Jeremić

3 коментара:

  1. Анониман3. мај 2014. 19:17

    kUPLJENA UTAKMICA KAO I PRETHODNIH NEKOLIKO....

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман3. мај 2014. 20:14

    A nisi napisao da je za Slogu sviran 1 faul u 43 min da je se igralo 96min sve do kada nisu dali gol kada je bio gol čovjek spustio loptu rukom loptu do igrača i ovaj zakucao i još mnogo toga je bilo a nisam naveo

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши