недеља, 4. мај 2014.

Minimalac Višegrađana protiv "fenjeraša"



VIŠEGRAD - Fudbaleri Drine HE zabilježili su minimalnu, ali zasluženu pobjedu protiv "fenjeraša" Rudara. Sa kakvim ambicijama su gosti iz Ugljevika stigli u Višegrad govori podatak da su u zapisniku imali samo 11 igrača, ali ipak pružili su dostojanstven otpor domaćem sastavu.

Drina HE je prvu priliku propustila u 5. minutu kada je, nakon odličnog ubacivanja Bojata, Tasić pogodio prečku gostujućeg gola. Igrači Rudara su se revanširali pet minuta kasnije. Lazić je izveo slobodan udarac sa 20 metara, a prečka domaćeg gola je zaustavila njegov šut. Višegrađani su stigli do vođstva u 28. minutu. Udarac iz ugla izveo je Damjanović, u kaznenom prostoru Rudara pronašao Sekulića, koji je sa sedam, osam metara smjestio loptu u mrežu Ugljevičana.

Najbolju priliku da udvostruče vođstvo domaći igrači su propustili u 44. minutu kada Ivan Mirković nije iskoristio jedanaesterac.

I u drugom dijelu utakmice igrači Drine HE su dominirali i stvorili nekoliko dobrih prilika, ali su se na kraju ipak morali zadovoljiti minimalnom pobjedom koja ih je zadržala u vrhu tabele.

DRINA HE - RUDAR 1:0 (1:0)

Strijelac:1:0 Sekulić (28).
Stadion: "Gradski" u Višegradu.
Gledalaca: oko 100.
Sudija: Slavoljub Gogić (Istočno Sarajevo).
Žuti kartoni: Marković, Damjanović, Tadić (Drina HE), Vladić, Davidović (Rudar).

DRINA HE: Bojanović, Bojat, Iv. Mirković, Pavlović, Sekulić,Marković, Ig. Mirković (od 65. min. Pljevaljčić), Damjanović, Guzina, Tasić (od 88. min. Tešević), Rosić (od 46. min. Pejović). Trener: Marko Vidaković.

RUDAR: Dragić, Marković, Lazić, Vladić, Kladar, Blagojević, Davidović, B. Cvijić, Tadić, Mumbašić, M. Cvijić. Trener: Dragomir Jovičić.

Igrač utakmice: Nebojša Sekulić (Drina HE).


Slaviša Vukašinović

Нема коментара:

Постави коментар